2019 “Aan de andere kant”

In dit jubileumjaar – K.A.T. bestaat 25 jaar – willen wij u verrassen met een bijzonder theaterconcept! Met de vaak geuite wens van ons trouw publiek “we willen een ontspannen avondje lachen, maar het moet wel ergens over gaan” als uitgangspunt, zijn we aan de slag gegaan met zowel een bestaand als zelfgeschreven nieuw script, met deze productie “Aan de andere kant” als resultaat!
Met “Aan de andere kant” brengen wij u twee voorstellingen, met aan de ene kant “de lach met de traan” en aan de andere kant “de traan met de lach”.

“Meneer Vermeer” –  script: Marc van Delft
Deze voorstelling vergunt ons een kijkje in het leven van Karel Vermeer, een gepensioneerde bibliothecaris die al veel te lang onder het juk van zijn dominante echtgenote gebukt gaat. Als hij op een dag zijn jeugdliefde ontmoet in een verzorgingstehuis voor dementerenden, is dit de opmaat tot een rigoureus besluit en stapt hij op virtuoze wijze over naar de andere kant, om zich daar alsnog te verzoenen met het leven.
Een fragmentarische bitterzoete tragikomedie compleet uit eigen huis!

“Gebakken Meeuw” – script: Toneelgroep “Het Volk”
Deze voorstelling vergunt ons een kijkje aan de andere kant, in het hiernamaals, alwaar de tafel niet zo rijk gedekt blijkt te zijn als hier op aarde algemeen wordt aangenomen. Drie verongelukte zwagers trachten zich, na hun dood, met de moed der wanhoop staande te houden, maar dat het ook na hun leven sappelen zal blijven, moge nu alvast duidelijk zijn.
Een rauwe absurdistische voorstelling doorspekt met zwarte humor!

Twee voorstellingen, beide geregisseerd door Hariëtte Pijnenborgh, die aan de ene kant totaal los staan van elkaar, maar aan de andere kant toch meer met elkaar gemeen blijken te hebben dan ogenschijnlijk het geval lijkt. Wij hopen dat u erbij bent en de parallellen “aan de andere kant” kunt ontdekken!

Kaartverkoop:
De voorstelling is te zien op  5, 6, 8 en 9 april 2019 aanvang 20:00 uur en 7 april 2019 aanvang 14:00 uur. Een kaartje kost 11 euro, kaartverkoop is op 21 en 22 maart 2019 Koesteeg 1a Nieuwkuijk van 18:30u – 20:30u. Vanaf 23 maart 2019 alleen nog via 06-10822431.
Wilt u niet wachten tot 21 maart en wilt u verzekerd zijn van een kaartje?
Voor 4 euro extra per kaartje kunt u zich aanmelden als vriend van KAT.
Klik hier voor meer info 

Aankondiging Heusdense Courant:

 

In dit jubileumjaar – K.A.T. bestaat 25 jaar – wilde wij u verrassen met een bijzonder theaterconcept!
5 Avonden hebben we ons trouwe publiek kunnen laten genieten van deze bijzondere productie!
Hieronder de recensies en een foto van de crew!